Šauliai mokėsi saugoti ir naikinti

5 komentarai

Nuostabūs vaizdai. Superines palapines. Liuks, saunuoliai.

Alfredas Šklenskas

Džiugu matyti ir malonu skaityti apie kariuomenės kūrėjus- šaulius,kurie dalyvavo šiose pratybose.Reiškia, kad vyrai dar turi parako.

ats. ltn. Alfredas Juozas Šklenskas
LKKSS VAS narys
2016.08.27

Vytautas Račkauskas

Ko tylit? Kodėl nekomentuojat?.. kad vyrai dar su ginklu rankose miškuosna bėgioja ir mokosi GINTI TĖVYNĘ? Kaip ir 1991 m., be jokio piniginio atlygio? Ar dabar jau „nebemadinga” mokytis ginti Tėvynę be piniginio atlygio? O gal Vilniaus krašto savanoriai kūrėjai savo LKKSS Vilniaus skyriaus internetinės svetainės neskaitot ar tingit kokį komentarą parašinėt… Negi dauguma patriotų taip suseno, nuvargo ir įsiskaudino, kad net savo tinklalapyje savo minčių išdėstyt nenorit… Bulvės jau pradėtos kasti… Nusikasat ir pradedat rašyti į mūsų svetainę… Ir taip iki LAPKRIČIO 23 d., LIETUVOS KARIŲ DIENOS. Tuomet švenčiam, ir gerai švenčiam, nes mes gi KARIAI SAVANORIAI – tokiais negimėm, bet reikiamu monentu Tėvynei TAPOME, tokiais garbingai ir oriai ir mirsime. Daugiau optimizmo mielieji ir brangieji bendražygiai…

Labai gerai, kad vyrai nemiega. Dar norėtųsi išgirsti komentarą apie išbandyto pusiau automatinio taikliojo šaulio ginklo HK MR 308 charakteristiką.

Džiugu, kad iškyla puiki jaunoji karta, kuri remiasi patriotizmu, meile ir atsakomybe savo Valstybei, savo šeimoms. Taip šie vyrai savo darbais tampa tikru gyvu pavyzdžiu Lietuvos vaikams ir visiems piliečiams. Jie rodo kaip turi gyventi doras atsakingas žmogus. Garbingas,sąmoningas žmogus yra bet kada pasiruošęs apginti tas vertybes, kurios yra mums brangios.

Manau šie pasiaukojantys žmonės yra pavyzdys ir politikams – gal ir jiems pasidarys gėda toleruoti ir nieko konkretaus nedaryti stabdant agresoriaus nešvarias užmačias. Kai kurie Seimo ir Vyriausybės nariai nusikalstamai vilkina gynybos stiprinimą bei NIEKO nedaro stabdant Astravo AS (kaip atominio šantažo priemonę).
Astravo AS neprognozuojami kremliniai gali ateityje panaudoti kaip nekonvencinį ginklą sunaikinant Lietuvą ir kaimynines valstybes.

Komentuoti

Your email address will not be published.Required fields are marked *