Skelbiama knygų dovanojimo Vilnijos lietuviškoms mokykloms akcija

VAS valdyba inicijuoja knygų dovanojimo Vilniaus krašto lietuviškoms mokykloms akciją. Viliamės, jog ir šiais, jau penktais švietėjiškos paramos akcijos vykdymo metais, geros valios žmonės ir ypač LKKSS nariai  aukos lėšas nupirkti lietuviškoms knygoms Vilnijos mokykloms. 
Už surinktas lėšas bus perkamos knygos pagal konkrečių mokyklų pateiktus sąrašus. Planuojama lėšų rinkimo akciją vykdyti iki š.m. gruodžio 11 d.

Kviečiame aukoti pinigus (ne knygas), pervedant jas į LKKSS VAS sąskaitą Nr. LT86 7300 0100 0244 8049(SWEDBANK). Būtina nurodyti pavedime, kad tai „Auka knygoms pirkti“.
Grynus pinigus knygoms pirkti galima perduoti VAS valdybos pirmininkui arba iždininkui iš anksto sutartu laiku ir vietoje.

Lietuviškas mokyklas VAS nariai aplankys iki  šv. Kalėdų. Informaciją apie aukotojus ir padovanotas knygas skelbsime  šioje internetinėje svetainėje.

LKKSS VAS valdyba

IMG_6708

 

Paskelbta Skelbimai, VAS veikla.
  1. Lėšų rinkliava mokyklų bibliotekoms jau tapo gražia tradicija. Tačiau VAS valdyba turi žinoti ir įvertinti bent kukliu paminėjimu tuos, kurie paaukoja bent vieną eurą šiam ar kitam valdybos inicijuotam reikalui. Paskutinė rinkliava ukrainiečiams parodė, kad valdyba net nebandė nustatyti kiek ir kas skyrė lėšų jų pačių paskelbtai rinkliavai – tiesiog atsirėžė iš VAS iždo sumelę ir tiek. Taip neturėtų būti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *