Tęsiame lėšų rinkimo akciją Ukrainos kariams paremti

3 komentarai
Gedimino nuomonė

„Wer sind Sie, Dr. Sorge „? ( Šie žodžiai- iš k/f. Jei kas nežino, tai Zorge buvo rusų šnipas, kuris apsimetęs vokiečiu, buvo nusiųstas į Japoniją. Ten buvo pagautas ir pakartas.) Šiuos žodžius prisiminiau, kai pamačius aukotojų sąrašą, paaiškėjo kiek iš virš 200 LKKSS narių nei cento nepaaukojo ir už mūsų laisvę kovojančių Ukrainos karių paramai. Tad šiuolaikiškai, galimai, reiktų tą vokiečių kalba parašytą klausimą šiandien suformuluoti šitaip: wer sind Sie, Herre Offizieren und Soldaten-Mitglieder der LKKSS ?

Gedimino nuomonė

Lenkų lėšų rinkimo ukrainiečių „Bayraktarui“ organizatorius atskleidė jį labiausiai sujaudinusias detales. Aukojo ir skurdžią pensiją gaunantis neįgalusis, buvo prašiusių dronui skirti pinigus, numatytus laidotuvėms.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/it/ismanyk/2022/07/31/news/lenku-lesu-rinkimo-ukrainieciu-bayraktarui-organizatorius-atskleide-ji-labiausiai-sujaudinusias-detales-24100548
Išvada. Išeina, kad LKKS sąjungai priklausantys Here Offizieren und Soldaten, kurie tik žodžiais remia Ukrainos karius, kovojančius su rusų okupantais, gyvena daug skurdžiau negu straipsnelyje paminėti žmonės.

Ačiū LABAI visiems aukojusiems ir aukojantiems – tiek mūsų skyriaus nariams, tiek rėmėjams iš visuomenės – Ukrainos gynybinis karas prieš okupacinę Rusiją yra ir mūsų karas už taiką ir laisvę, ne tik Ukrainoje, bet ir Lietuvoje ir visoje Europoje. Prisiminkim tai, kai sėdėsim gražią rugpjūčio dieną ar vakarą lauko kavinukėje ir gersime kavą ar šalto alaus bokalą, valgysime ledus ar kitą desertą… jei ne lauko kavinėje, tai sodyboje, ar sodo pavėsinėje… Kitu atveju, gali nebebūti nei sodo pavėsinės, nei lauko kavinės didmiestyje, nei ledų, ar net kito būtiniausio maisto… Remkime Ukrainos karius ir visuomenę, nes jie kovoja ir už mūsų LAISVĘ gyventi LAISVAI…

Komentuoti

Your email address will not be published.Required fields are marked *